21.09.2018  |  Klima, miljø og energi

Unisport lancerer bæredygtigt kunstgræsmateriale

Sportfacilitets-virksomheden vil fokusere på innovative og miljøvenlige løsninger, og derfor præsenterer de nu et nyt infill-materiale til kunstgræs.

Unisport kaster sig nu ind i kampen for bæredygtighed og præsenterer det helt nyt infill materiale til kunstgræs Saltex Biofill, der er verdens første komplet organiske og fuldt biologisk nedbrydelige infill-granulat.

Læs også: Bolden er rund - og kunstgræsset snart cirkulært

"Det nye infill materiale er udelukkende fremstillet af organiske materialer og 100 procent genanvendeligt. Infill materialet er certificeret biologisk nedbrydeligt og har mange genanvendelsesmuligheder. Vi har skabt mange test-installationer i forskellige lande, og tilbagemeldingerne fra brugere og spillere har været positive. Endelig kan vi sige, at vi har udviklet det mest miljøvenlige kunstgræssystem på markedet, og vi kan ikke vente med at dele det med verden”, siger Unisports udviklingschef for kunstgræs, Anjo van der Wende og fortsætter:

"Vi tror på løbende udvikling og kvalitetskontrol af vores produktsortiment samt et tæt samarbejde med atleter, leverandører af råmaterialer og testlaboratorier. Desuden har vi et genanvendelsesprogram for vores nuværende kunstgræsbaner, så vi kan maksimere graden af genanvendelse til alle dele af kunstgræsbanerne”.

Vil skabe sundere samfund
Det er Unisports mål at skabe flere innovative og miljøvenlige løsninger, ligesom at virksomhedens overordnede vision er at være med til at skabe et sundere samfund ved at få folk til at bevæge sig.

"Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for idræt, og sammen med vores kunder skabe et sundere samfund gennem mere motion og bevægelse. Miljøet og folkesundheden er yderst vigtigt i vores daglige drift og en del af alle vores forretningsområder. Vi udvikler konstant produkter og fremstillingsmetoder, der sikrer et grønnere miljø”, siger Petteri Laaksomo, administrerende direktør for Unisport.

Læs også: Topansvarlig Superliga skaber glæde, men ikke overraskelse

Unisport har leveret og monteret mere end 1.000 kunstgræsbaner i Norden, og er en af de producenter, der anbefales af fodboldforbundet FIFA.

 - JMA

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere