08.04.2016  |  Supply chain

Vi tager pulsen på Etisk Handel i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Onsdag d. 20 april 2016 tager Dansk Initiativ for Etisk Handel temperaturen på etisk handel på Børsen med lanceringen af "State of Ethical Trading" i forbindelse med konferencen: Handel på tværs – hvad nytter partnerskaber?

Onsdag d. 20. april 2016 har Dansk Initiativ for Etisk Handel, DIEH, Danmarkspremiere på State of Ethical Trading på Børsen i forbindelse med konferencen: Handel på tværs – hvad nytter partnerskaber? Med State of Ethical Trading har vi taget temperaturen på etisk handel og kastet et blik på de udfordringer, muligheder og indsatser som danske virksomheder, NGO’er, fagbevægelsen og offentlige institutioner oplever.    

Erhvervs- og Vækstminister, Troels Lund Poulsen, åbner dørene til en inspirerende eftermiddag om virksomheders samfundsansvar. På dagen vil blandt andre Undergeneralsekretær i UNECE, Christian Friis Bach og repræsentanter fra LEGO, CARE Danmark, Danwatch og Dansk Erhverv stille skarpt på værdien af multi-stakeholder samarbejde og strategiske partnerskaber i arbejdet for mere etisk og bæredygtig udvikling.

Multi-stakeholder samarbejde trender
Et af de eksempler på et strategisk partnerskab som du får mulighed for at læse og høre mere om på konferencen d. 20. april er det forretningsdrevet CSR partnerskab mellem Toms, Coop og Ibis. Tilbage i 2012 gik de sammen i et Danida Business Partnership, med det formål at styrke kakaoproduktionen i Ghana og samtidig komme børnearbejde til livs i de to distrikter, hvor Toms køber sin kakao. Til dato har partnerskabet bidraget til en reducering på 80% af børnearbejde i Toms forsyningskæde.

Tilmeld dig i dag
Vi har inviteret op mod 100 af Danmarks førende virksomheder, fagbevægelsen, interesse– og brancheorganisationer inden for etisk handel -  og du kan stadig nå at være med. Tilmeld dig i dag og bliv klogere på etisk handel i Danmark d. 20. april 2016.

Se invitationen og tilmeld dig her.

Mere fra Etisk Handel Danmark

Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K

Etisk Handel Danmark er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Etisk Handel Danmark står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etis…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere