04.11.2021  |  Medarbejder

Virksomhed søsætter lånemuligheder til deres ansatte i Indonesien

Virksomhed 24Slides støtter nu deres medarbejdere i pressede økonomiske situationer, så de kan opretholde en anstændig levestandard og undgå dyre banklån.

Den B-Corp certificerede virksomhed 24Slides yder nu økonomisk støtte til kollegaer i nødssituationer. 

Det kan være i situationer med husreparationer eller akut sygdom, der ellers kan tvinge nogle ud i dyre banklån.

”Derfor besluttede vi at åbne op for denne mulighed for alle 24Slides-medarbejdere i Indonesien. Vores hensigt er at sikre, at 24Slides medarbejdere kan opretholde en anstændig levestandard og blive støttet i pressede økonomiske nødsituationer”.

”Nødlånsprogrammet ikke er et bankinitiativ. Målet er ikke at låne penge eller få renter af dem, men snarere at have en positiv indflydelse på vores kollegaers liv. Disse lån vil blive givet til nødsituationer eller situationer ud over det sædvanlige, og ikke til daglige udgifter. Dette program er orienteret mod at hjælpe 24Slides medarbejdere ved at fungere både som en form for sikkerhed og spare dem penge fra ekstremt dyre bankinteresser”.

Læs også: Elis fastholder medarbejderne ved at synliggøre deres vej til at nå karrieredrømmene internt i virksomheden

Hver sag vil blive vurderet individuelt, og efter hver persons muligheder vil der blive udformet en realistisk betalingsplan. På denne måde vil enhver person, der vælger at ansøge om nødlånsprogrammet, kunne få trukket betalingen i deres løn, uden at det påvirker deres livskvalitet.

Sammen med lånet vil der blive oprettet et privatøkonomisk kursus via 24Academy, som er virksomhedens uddannelsesplatform med skræddersyede uddannelsesforløb til medarbejdere. Målet er ikke kun at løse akutte problemer, men at hjælpe kollegaer med at planlægge fremad og forbedre deres evne til at klare fremtidige udfordringer. Ved at implementere privatøkonomiske kurser stræber man efter at få en langsigtet effekt frem for blot en engangshjælp.

Initiativet går fint i tråd med virksomhedens fokus på Verdensmål 1 (afskaf fattigdom) og 8 (anstændigt arbejde og økonomisk vækst).

- MTN

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere