De 17 verdensmål

Klima, miljø og energi

Globalt klimaprogram skudt i gang

For andet år i træk deltager hundredvis af virksomheder verden over i Global Compacts klimaprogram, Climate Ambition Accelerator. Torsdag i denne uge bliver programmet skudt i gang for 90 virksomheder i den nordiske udgave.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indstil jeres COP-rapport til SMV COP 2022

Repræsenterer du en mindre eller mellemstor virksomhed og mener du, at I har udarbejdet en god Communication on Progress (CoP)-rapport præget af fremdrift? Så har I nu muligheden for at inspirere og motivere andre SMV’ers rapporteringsarbejde.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Verdensmål i byggeriet: Hvordan går vi fra vision til praksis?

Som en del af Netværk for Verdensmål i Byggeriet under WeBuildDenmark afholdte FBSA et arrangement om verdensmål fra vision til praksis. Her satte vi Roadmap for Verdensmål i spil i tre cases fra bygherre, entreprenør og rådgiver.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt website afslører hemmeligheden bag et af verdens mest bæredygtige byggerier

UN17 Village, et 35.000 kvm stort byggeri i Ørestad Syd, er det første større byggeri, som favner alle FN’s verdensmål og samtidig opfylder en række certificeringer. UN17 Village får nu sit eget website.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere