De 17 verdensmål

Klima, miljø og energi

2030-panelet opfordrer regeringen til, at der sker konkret handling nu, hvis verdensmålene skal indfries senest i 2030

Når regeringen om lidt skal udgive en ny handlingsplan for opfyldelse af verdensmålene, håber 2030-panelet, at regeringen vil gøre brug af anbefalingerne i rapporten ”Vores Mål”, som panelet lancerede i efteråret 2020.

0 kommentarer

Kommunikation

Nye bæredygtighedskrav til finansielle virksomheder: EU’s taksonomi får store konsekvenser for byggeri og ejendomsinvesteringer

Første del af EU's klassifikationssystem for afrapportering af bæredygtige investeringer og aktiviteter har fokus på klima og CO2-reduktion. I første omgang er rapportering frivillig, men fra 1. januar 2022, er det et lovkrav for finansielle markedsaktører og store virksomheder at redegøre for deres investeringers indvirkning på miljøet. Ekspert i EU's taksonomi, Alexander Kaae Petersson fra Sweco, fortæller her om de nye krav til investeringer i nybyggeri og renovering, som EU håber, vil bidrage markant til den grønne omstilling.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Krüger holder Green Friday - Se et bæredygtigt alternativ til Black Friday

Danskerne har i høj grad taget Black Friday til sig, og det betyder, at vi den ene dag om året køber en masse materielle ting, der udleder en stor mængde CO2. Som miljøorganisation vil vi gerne tilbyde et bæredygtigt alternativ. Derfor lancerer vi vores version af “Green Friday” d. 27. November. Denne dag sætter vi fokus på teknologi og services sammen med Verdensmål.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyheder om bæredygtighed

Er du interesseret i spændende nyheder, attraktive tilbud og eksklusive events om bæredygtighed?

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere