08.12.2022  |  Supply chain

Firmajulegaven skaber arbejde til kvinder i Kenya

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske virksomheder har i år givet 2500 særlige julegaver til medarbejdere og samarbejdspartnere. De har nemlig givet kaffegaver, der er med til at skabe arbejde og ordentlige arbejdsforhold til kvinder i Kenya.

NGUVU står bag kaffegaven, som en række virksomheder har valgt at give til medarbejdere og samarbejdspartnere her til jul.

De nyristede kaffebønner er fra kvinder i Kenya, der tidligere har været fastholdt i gæld og fattigdom. Gennem NGUVU er 215 kvindelige kaffebønder nu sikret:

  • En ordentlig betaling til tiden. Mere end 15 procent højere end markedsprisen.
  • Træning med agronomer, så de kan forbedre kaffefarmene.
  • Flere og bedre kaffetræer fra NGUVU's planteskole.
  • Vandtanke, så de har bedre adgang til vand.
  • Køer, så de kan få bedre adgang til gødning og mælk.

Rundt om kaffebønnerne er farverig stofpose, der er syet af kvinder i Kibera - et stort slumområde i hovedstaden Nairobi. På den måde kan kvinderne få en tiltrængt indtægt, så de kan skaffe mad, rent vand og skolegang til børnene.

Læs mere om NGUVU's arbejde i Kenya.

Mere fra NGUVU

NGUVU

http://nguvu.dk/

Om NGUVU NGUVU betyder ”styrke” på Swahili. Ideen bag NGUVU er nemlig at hjælpe udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Vi tror på, at vi kan gøre størst forskel for de udsatte kvinder ved at sikre dem et fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling. Det er nøglen til at skabe en positiv…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere