15.04.2021  |  Klima, miljø og energi

Webinar om verdensmålcertificering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dokumentér din indsats med verdensmålene med en verdensmålcertificering

Der er ikke nogen tvivl om, at vi oplever et stigende fokus på FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling hos forbrugere, myndigheder og ikke mindst hos danske virksomheder, som ønsker at integrere verdensmålene i deres forretningsstrategi.

Det skaber samtidig et behov for at dokumentere den indsats over for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, og i den kommunikation er en uafhængig tredjepart med til at styrke troværdigheden af virksomhedens bæredygtige indsats.

Derfor har Bureau Veritas udviklet en verdensmålcertificering, der løfter og dokumenterer din virksomheds indsats med verdensmålene, som du kan høre i vedhæftede video, hvor Tomas Jørgensen fortæller, hvordan din virksomhed opnår et verdensmålscertifikat.

Vil du vide mere om verdensmålcertificeringen, har bæredygtighedsekspert, Lene Wildfang Larsen, og Lead Auditor inden for verdensmålcertificeringen, Ole Overgaard, planlagt et spændende (og tilmed gratis) webinar den 9. december kl. 14-16.

Tilmeld dig webinar om verdensmålcertificering...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere