26.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Webinar: Sådan håndterer du udfordringen med data til kompleks Scope 3 ESG/CSRD-rapportering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sig farvel til regneark og manuelt arbejde med en komplet dataplatform, som kan håndtere tusindvis af underleverandører

At finde, beregne og validere data til Scope 1 og 2 ESG-rapportering er krævende nok. Men Scope 3 byder på nye udfordringer i en helt anden størrelsesorden. Det gælder især store virksomheder med tusindvis af underleverandører.

På dette webinar med CGI og Informatica lærer du hvordan du overvinder udfordringerne. Se hvordan du går fra at være afhængig af enkelte nøglemedarbejdere, som udfører tidskrævende, manuelt arbejde, til problemfri og effektiv Scope 3-rapportering.

Program:

Status på den grønne energiomstilling
Troels Johansen, chefkonsulent og medlem af policy boardet for grøn omstilling, miljø og CSR, IT-Branchen
Troels fortæller om IT-Branchen og organisationens fokusområder inden for bæredygtighed. Han giver også en status på danske virksomheders fokus på bæredygtighed.

Forretningens udfordringer: Indsigt og nye krav
Ole Bach Andersen, Vice President Consulting Services - Tax, Utilities and Retail, CGI Danmark
Scope 3 er både en udfordring for forretningen og en dataudfordring. Ole deler indsigt fra adskillige kundesamtaler og gennemgår de forretningsmæssige udfordringer, store virksomheder møder, når de skal håndtere Scope 3 i forhold til tusindvis af underleverandører. Han berører også nye CSRD-krav fra EU, som træder i kraft for regnskabsåret 2024.

Dataudfordringen: Sådan håndterer du den
Levent Ergin, Global Chief ESG Sustainability Strategist, Informatica
Levent fortæller hvordan Informatica's dataplatform kan hjælpe virksomheder med at overvinde dataudfordringerne ved at transformere deres håndtering af ESG- og bæredygtighedsdata.
(Bemærk: Denne præsentation er på engelsk)

Tilmeld dig her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Software er nøglen til god ESG

Mere fra CGI Danmark A/S

CGI Danmark A/S

https://www.cgi.com/dk/da

CGI er grundlagt i 1976 og en af verdens største leverandører af konsulentydelser og services inden for it og forretningsrådgivning. Vi leverer indsigt og løsninger, der skaber resultater. Insights you can act on

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere