28.11.2022  |  Klima, miljø og energi

Åben høring om FSC’s standard for controlled wood-certificering og den tilhørende nationale risikovurdering

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSC's standard for controlled wood-certificering af skovejendomme og den tilhørende procedure for national risikovurdering er i høring. Giv dine input frem til 14. december og deltag i webinar om de foreslåede ændringer.

FSC opfordrer alle sine interessenter til at deltage i den offentlige høring om første udkast til de reviderede versioner af FSC’s standard for controlled wood-certificering af skovejendomme (FSC-STD-30-010 V2-0 EN) og den nationale risikovurdering for controlled wood (FSC-PRO-60-002a), som den danske risikovurdering revideres ud fra.  

Giv dine input og forslag via FSC's online høringsplatform frem til 15. december her: https://consultation-platform.fsc.org/  

FSC International introducerer de foreslåede ændringer på et webinar. Tilmeld dig her:  

Læs mere om formålet med høringen på engelsk her.

Læs mere om FSC Controlled wood-standarden og den danske risikovurdering her.

Mere fra FSC® Danmark

FSC® Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - mærknings- og certificeringsordningen til træ og papir fra bæredygtige skove og ansvarlige kilder. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem kampagner, rådgivning, politisk arbejde og oplysningsarbejde.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere