22.06.2017  |  Kommunikation

CSR-rapport: 2016 CORPORATE RESPONSIBILITY SUMMARY REPORT

I Codan bruger vi vores viden om at forebygge ulykker og skader til at skabe en mere sikker og klimavenlig fremtid for vores kunder.

CSR-strategi
Vores vision er klar: ”Vi forsikrer en bæredygtig fremtid”. Visionen betyder, at vi bruger vores viden om at forebygge ulykker og skader til at skabe en mere sikker og klimavenlig fremtid for vores kunder, medarbejdere, samfundet, miljøet og vores leverandører. Codans CSR-strategi for 2017-2018 sætter kunden i centrum og skærper indsatsen på to områder: klima og sikkerhed.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere