19.11.2022  |  Klima, miljø og energi

60 virksomheder sikrer skov i Vejle Ådal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er populært for virksomheder at hjælpe naturen med mere plads. Flere end 60 virksomheder har sikret en hel skov sammen med 9.000 danskere. Den 500.000 kvadratmeter store Engelsholm Sønderskov i Vejle Ådal er årets julegave til naturen fra danskere i hele landet. Det er fjerde gang, Naturfonden frikøber skov med hjælp fra naturglade danskere og virksomheder.

Mange af donationerne kommer fra Naturfondens salg af NATURBEVIS, som mange virksomheder giver i gave. Det kan være som velkomstgave til nye medarbejdere eller for hver nye kunde, man får. Hver en krone går til mere natur i Danmark.

Tøjfirmaet ELSK i Thy er en af dem. Firmaet har doneret hele 6196 m2 af Engelsholm Skov.

”Det er et dejligt konkret eksempel på, hvordan ELSK kan gøre gavn som virksomhed, at vi på denne måde kan give naturen mere plads. Det giver både en stolthed hos os selv, og så er det synligt for vores kunder, som kan se, at de penge, vi bruger, gør gavn lokalt i Danmark. Hos ELSK har vi en overbevisning om, at vi skal bruge vores virksomhed til at give noget tilbage og ikke bare tage. I Danmark føler vi, at vi i sandhed har brug for at give noget tilbage til naturen, for vi har som samfund taget al for meget af naturens plads,” siger direktør i ELSK, Lars Riis.

Jydsk Planteservice i Kolding har også sikret en bid af skoven.

”Vi er meget stolte af vores støtte til den danske natur, og det er helt fantastisk, at vi nu har mulighed for at gå lige ud i vores ”baghave” og nyde det. Mon ikke vi arrangerer en medarbejdertur dertil, så vi kan se resultatet af vores hårde arbejde og flotte donation,” siger Daniel Holmberg Jepsen, kommunikationsansvarlig i Jydsk Planteservice i Kolding.

Bengt Holst, formand for Den Danske Naturfond, er glad for virksomhedernes opbakning.

”Det er fantastisk, at så mange vil gøre en reel forskel for den trængte natur i Danmark. Det giver håb om, at vi kan vende biodiversitetskrisen, der buldrer løs. Sammen kan vi give naturen flere levesteder, og det giver fremtidens børn adgang til flere naturoplevelser,” siger Bengt Holst.

Mere fra DEN DANSKE NATURFOND

DEN DANSKE NATURFOND

https://naturfonden.dk/virksomhed/

Den vilde natur er i tilbagegang i Danmark. Flere end 2000 arter er i fare for at forsvinde. Sammen kan vi vende udviklingen og give naturen mere plads. Det gør vi gennem  godt samarbejde og stærke partnerskaber. 100 procent af donationer går til mere plads til naturen. Naturfonden køber naturen tilbage m2 for m2. Herefter beskytter vi den natur, der allere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere