30.05.2017  |  Kommunikation

Aalborg Bæredygtighedspris 2017

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aalborg Kommune uddeler i forbindelse med Aalborg Bæredygtighedsfestival en Bæredygtighedspris.

Aalborg Bæredygtighedspris

Aalborg Bæredygtighedsfestival hylder i løbet af en uge i september den brede bæredygtighed og de mange omstillingsprojekter, der foregår året rundt i Aalborg Kommune.

Som led i festivalen, bliver der hvert år også stillet lidt ekstra skarpt på en virksomhed, en person eller organisation, forening eller lign., som markerer sig med initiativer og engagement og har ydet en ekstraordinær indsats indenfor bæredygtighed generelt. Målet med prisen er at anerkende og synliggøre disse indsatser. Miljø- og Energiudvalget er dommerpanel.

Årets tema – Grøn Vækst og Grønne Jobs

Temaet for årets festival er grøn vækst og grønne jobs, og det vil ligeledes være temaet for årets Bæredygtighedspris. Prisen vil bliveuddelt til en borger, virksomhed, organisation eller iværksætter, som har gjort en særlig indsats for den grønne vækst og grønne jobs i Nordjylland. Det vil sige, prisen gives til et initiativ, der har skabt en økonomisk vækst, som samtidig har haft en positiv miljøeffekt og hjulpet til mere bæredygtighed. I år uddeles prisen i samarbejde med Region Nordjylland, og derfor er der åbnet op for, at modtageren kan være fra hele Nordjylland.

Indstil en virksomhed/organisation/privat person senest d. 20. august 2017.

Se mere her

Se tidligere års vindere af Aalborg Bæredygtighedspris

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere