12.12.2018  |  Kommunikation

Aarhus Kommune udgiver informationsmateriale om bæredygtigt træ og papir

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aarhus Kommune har udgivet et nyt informationsmateriale, der skal oplyse leverandører om kommunens krav til bæredygtigt træ og papir og hjælpe dem med at dokumentere det.

Aarhus Kommune vil sikre, at kommunens forbrug af træ- og papirprodukter fra skovene sker på en social, økonomisk og miljømæssig forsvarlig måde. Kommunen har igangsat en række tiltag for at sikre, at deres krav bliver omsat til handling, og det seneste er et nyt informationsmateriale med titlen ”Leverandørinformation: Aarhus Kommune vil sikre brugen af bæredygtigt træ og papir”.

I materialet informerer Aarhus Kommune om sine krav til bæredygtigt træ, hvilken dokumentation man som leverandør kan levere, og fortæller, at kommunen følger op på kravene via leverandørkontrol.

”Aarhus Kommune går et skridt videre for at sikre, at deres forbrug af træ og papir har en bæredygtig oprindelse, og den slags initiativer er altafgørende for, at den offentlige sektor for alvor bidrager til den grønne omstilling. Det er ikke nok, at der står et krav på side 30 i kontrakten med leverandøren, der skal mere til”, siger Morten Brodde, Relation manager og Rådgiver i FSC Danmark.

Dialog med leverandører er vigtig 
Aarhus Kommune har allieret sig med FSC Danmark, for at være sikre på at de og deres leverandører har den rette viden og de nødvendige kompetencer inden for bæredygtigt træ og papir. Ud over informationsmaterialer og det øgede fokus på kontrol og opfølgning, inviterer kommunen også sine leverandører til informationsmøder:

”Det er vigtigt for os, at vores leverandører har den nødvendige viden, og at vi får feedback på de krav, vi stiller. Derfor er det et naturligt skridt at invitere dem til informationsmøder og dialog i plenum”, siger Tommy Nielsen, Indkøbs og udbudskonsulent i Aarhus Kommune. 

Læs mere om Aarhus Kommunes nye initiativer her.

Læs mere om samarbejdet mellem Aarhus Kommune og FSC Danmark her

Download Aarhus Kommunes nye informationsmateriale herunder.

Tags: FSC Danmark

Mere fra FSC Danmark

FSC Danmark

https://dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C

FSC Danmark er det danske kontor for FSC-mærket - en international certificerings- mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir. I FSC Danmark arbejder vi med at fremme kendskabet til og brugen af FSC-mærket gennem udformning af aktiviteter, politisk arbejde og oplysning til udvalgte målgrupper.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere