Ansvarlig transport

Klima, miljø og energi

DSV gør det muligt for kunder at nedbringe CO2-udledningen på alle transporttyper

DSV har investeret i store mængder bæredygtige brændstoffer for at kunne tilbyde kunderne CO2-reducerede logistikløsninger gennem virksomhedens nye book & claim-løsning. Med denne løsning giver DSV sine kunder nem adgang til certificerede bæredygtige brændstoffer og gør det dermed muligt for kunderne at reducere klimaaftrykket fra deres forsyningskæder, uanset transporttype.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

OOhh’s Mail Me koncept tager CO2 neutralitet til et nyt bæredygtigt niveau i blomster branchen

Lübech Living tager med OOhh's nye Mail Me potte CO2 neutralitet til et nyt bæredygtigt niveau i blomster branchen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Transport af husdyr og CO₂-emissioner

EU's jord til bord-strategi blev lanceret i 2020. Den indeholder foranstaltninger og mål for hvert trin i fødekæden, herunder dyrs velfærd under transport. At minimere den tid, husdyr bruger på lastbiler, er afgørende for deres sundhed og trivsel. Selvfølgelig ved du det. Du ved også, at minimering af den tid indebærer planlægning omkring slagteriets produktionsplan – eller hvis avl, adgang til gårde inden for aftalte tidsvinduer og i den rigtige rækkefølge.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

REMA 1000 og Schulstad sløjfer hver anden levering med lastbil

Et unikt samarbejde mellem REMA 1000 og discountkædens leverandører af brød betyder, at antallet af leveringer af brød til kædens butikker er halveret på kun et år – svarende til en reduktion på over to millioner kørte kilometer om året.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere