09.08.2017  |  Klima, miljø og energi

Arsenal skifter til grøn energi

Gennem et samarbejde med Octopus Energy er fodboldklubben Arsenals hjemmebane i London nu blevet endnu grønnere.

Fodboldklubben Arsenal har foretaget et grønt skifte og bliver nu udelukkende forsynet med elektricitet fra vedvarende energikilder. Det oplyser klubben på sin hjemmeside, arsenal.com.

Læs også: Verdens største banker ser stort på fossile brændstoffer

Den bæredygtige strategi har længe været en del af den engelske Premier League-klub, og sammen med energiselskabet Octopus Energy har Arsenal gennemført forskellige grønne tiltag. Blandt andet er vandforsyningen på hjemmebanen Emirates Stadium indrettet til at genbruge og spare på vandet, mens bioaffald fra stadionet bliver brugt til at producere energi.

”Det er vigtigt, vi alle gør en indsats, og jeg er meget tilfreds med, at vi har skiftet til grøn energi som et resultat af vores partnerskab med Octopus Energy”, siger Arsenals adm. direktør, Ivan Gaidis.

Octopus Energy sælger 100 procent grøn energi og er en af de største investorer i solenergi i Storbritannien. Energiselskabets adm. direktør, Greg Jackson, fremhæver de økonomiske fordele ved at skifte til vedvarende energikilder:

”Grøn energi er i en omvæltning. Teknologien, der gør det muligt at skabe elektricitet fra vedvarende kilder, er nu så effektiv, at vi kan tilbyde grøn energi til vores kunder, som er billigere end mange ikke-grønne tariffer. Det behøver ikke at koste alverden at være grøn”, siger Greg Jackson.

Læs også: Nu bruger vi flere ressourcer, end Jorden har til rådighed

Arsenal er den første klub i Premier League, der skifter til grøn energi. En af klubbens tidligere spillere har i øvrigt selv gang i et andet grønt initiativ.

-CHM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere