Bæredygtig emballage

Klima, miljø og energi

En lille ting der gør en stor forskel

Verdens første snørebånd fremstillet af genbrugte jeans. Paperwise, DenimX, Eurocarbon og Emma Safety Footwear er gået sammen og har lavet et bæredygtigt produkt: Snørebånd med en historie.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lokal tevirksomhed har udviklet sig til et grønt eventyr

For bare fire år siden havde virksomheden Chaya aldrig beskæftiget sig med bæredygtighed. I dag har de både en grøn certificering og arbejder strategisk med emner som emballage, transport og madspild. "Chaya er bestemt ikke i mål endnu, men er i en konstant grøn bevægelse,” fortæller virksomhedens forretningsudvikler.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Stor interesse for FSC-certificeret emballage

FSC Danmark har for nyligt afholdt et velbesøgt webinar om FSC-certificeret emballage, som der er stor interesse for i markedet. Det er positivt for udbredelsen af kendskabet til FSC og i forhold til at sikre, at fibrene i emballagerne er fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC Danmark vil gerne støtte udviklingen og afholder derfor en række webinarer om temaet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Studerende vil erstatte 42 tons malingemballage med pap

En gruppe studerende fra DTU arbejder under navnet Paint'R på at udvikle fremtidens bæredygtige malerspand, der består af pap og en brøkdel af den plastik, der bruges til malingsemballage i dag.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere