Bæredygtig emballage

Strategi & ledelse

Ny hvidbog: Anbefalinger til fremtidens emballageløsninger

Forbrugere og indkøbere famler i valget af miljørigtig emballage og mærkning af emballagen. Det er uklart for mange, hvad der er reel bæredygtighed, og hvornår der er tale om greenwashing. Der er brug for ensartede målparametre på miljøpåvirkninger, for at forbrugere og virksomheder kan tage de rigtige valg. Derfor udgiver KLS PurePrint A/S i samarbejde med Gitte Haar, Center for Cirkulær Økonomi, en Hvidbog som kommer rundt omkring hele emnet. Bogen udkom 1. oktober.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En lille ting der gør en stor forskel

Verdens første snørebånd fremstillet af genbrugte jeans. Paperwise, DenimX, Eurocarbon og Emma Safety Footwear er gået sammen og har lavet et bæredygtigt produkt: Snørebånd med en historie.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Lokal tevirksomhed har udviklet sig til et grønt eventyr

For bare fire år siden havde virksomheden Chaya aldrig beskæftiget sig med bæredygtighed. I dag har de både en grøn certificering og arbejder strategisk med emner som emballage, transport og madspild. "Chaya er bestemt ikke i mål endnu, men er i en konstant grøn bevægelse,” fortæller virksomhedens forretningsudvikler.

Klima, miljø og energi

Stor interesse for FSC-certificeret emballage

FSC Danmark har for nyligt afholdt et velbesøgt webinar om FSC-certificeret emballage, som der er stor interesse for i markedet. Det er positivt for udbredelsen af kendskabet til FSC og i forhold til at sikre, at fibrene i emballagerne er fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC Danmark vil gerne støtte udviklingen og afholder derfor en række webinarer om temaet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere