27.09.2022  |  Strategi & ledelse

Hvem kender CO2 regnestykket?

Indhold fra partner Hvad er dette?

I bæredygtige kredse hører man tit om vigtigheden af at producere i Europa eller lokalt.

Men hvem kender regnestykket på hvad der forurener mest?

#1 om man producerer udelukkende ved brug af hænder og den naturlige sol i Østen og så sejler sine varer til Europa, som vi gør i Lübech Living?

Eller

#2 om det bliver produceret på fabrik i Europa, da vi ikke længere besidder håndarbejde i den størrelsesorden de mestrer i Østen og man så trucker varerne rundt i Europa efterfølgende?

I Lübech Living kender vi ikke regnestykket, kun hvad vi observerer og derudfra giver mest mening for os nu og på længere sigt. Vi producerer både i Østen og Europa og ser rigtig mange bæredygtige fordele i, at forsætte med at producere i Østen fremfor Europa - især også hvis vi indregner et socialt økonomisk perspektiv.

Hvis du kender svaret på vores klimaspørgsmål, vil vi meget gerne høre det?

www.lubechliving.dk

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere