#Verdensmål #forum for bæredygtige indkøb #partnerskab for offentlige grønne indkøbs #grønne indkøb #bæredygtige indkøb

Klima, miljø og energi

Elis’ medarbejderes egne trivsels-idéer kommer ud og leve

Familiedag i produktionen, kontorcykler og udvidet massageordning. Det er bare nogle af de idéer, som Elis’ (tidl. Berendsen) medarbejdere selv har fundet på og nu engagerer sig i at føre ud i livet for at højne trivslen i de lokale Elis-afdelinger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Guldsmeden Hotels og Elis forlænger tekstilers levetid ved at acceptere små skønhedsfejl

Ingen er perfekte, og efter adskillige ture i industrivaskemaskinen kan selv eksklusive hoteltekstiler få små huller og skønhedsfejl. Men hos Guldsmeden Hotels tager gæsterne godt imod, at tekstilerne fra Elis (tidl. Berendsen) får lov at leve længere.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vores flådestyringssystem baner vej for mere ansvarlig transport

Elis (tidl. Berendsen) stræber efter at opnå mere ansvarlig transport. Og Elis’ flådestyringssystem giver viden om, hvor Elis kan sætte optimalt ind for at mindske CO2-udledningen, køre mere sikkert på vejene og konvertere til grønne køretøjer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Södra med OnceMore® genanvender Elis’ tekstiler til at skabe nye tekstilråvarer

I 2022 genanvendte Södra 66 tons af Elis' (tidl. Berendsen) kasserede linned til at skabe råmaterialer, der kan bruges til at lave nye tekstiler. Nu fokuserer Elis og Södra på, hvordan de kan lukke cirklen for endnu flere tekstiler i fremtiden.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere