Bæredygtig produktion

Klima, miljø og energi

"Kaffe i krise - hvordan dit kaffevalg kan redde planeten"

Forestil dig en morgen, et møde eller en hverdag uden en kop kaffe. Det lyder helt skørt, men det kan være virkelighed allerede om 20 år, ifølge World Economic Forum. Og forestil dig samtidig, at du er en del af problemet, hver gang du sætter koppen til munden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CO2-regnskab, bæredygtig produktion, klimaklar.

Nye begreber og forkortelser fyger igennem luften, når talen falder på den grønne omstilling i de danske virksomheder. CSRD, ESG, Taksonomiforordningen, CO2e og bæredygtighedsrapportering er bare nogle af de begreber og forkortelser virksomheder skal forstå sig på, hvis de vil kunne leve op til de krav, der stilles til dokumentation af bæredygtig produktion og virksomhedsdrift.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny guide til en mere bæredygtig produktion

Det er god forretning at arbejde med bæredygtighed i virksomheden og produktionen, men hvordan gør man det i praksis? Dansk Standard har netop udgivet en guide, der giver inspiration til, hvordan standarder kan vise vej til en mere bæredygtig produktion.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Blåkläder Bæredygtighedsrapport / Sustainability Report 2021

Udforsk Blåkläders dugfriske bæredygtighedsrapport 2021.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere