Bæredygtig produktion

Klima, miljø og energi

Case: Enzymes Keep Bread Fresher for Longer

Bread is one of the world’s most widely consumed foods. The average European citizen eats around 50kg a year and has high expectations of the bread’s freshness, taste and elasticity. But, for all its popularity, huge volumes of bread go to waste, after turning dry, hard and unappealing.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt forskningsprojekt om genanvendelse af arbejdstøj står foran stort gennembrud

Chalmers University of Technology i Göteborg har sat sig for at løse en umiddelbart umulig opgave i tekstilindustrien: på grund af det komplekse design og brugen af mange forskellige materialer i arbejdstøj kan kun ganske lidt arbejdstøj genanvendes.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Børn må ikke producere tøj, men de må godt producere lysestagen!

Det er interessant at opleve, hvor stor magt mediernes fokus har på hvad forbrugerne er opmærksomme på. Vores virksomhed Lübech Living har nu i snart 13 år fokuseret på bæredygtighed og socialt ansvar.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plast overalt: Standarder styrker cirkulær plast-økonomi

Standarder er en afgørende forudsætning for effektive og skalerbare løsninger. Dansk Standard opfordrer industriens eksperter til at være med til at gøre cirklerne i den cirkulære plast-økonomi større og stærkere ved at etablere standarder på området.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere