05.05.2022  |  Klima, miljø og energi

En lille ting der gør en stor forskel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Verdens første snørebånd fremstillet af genbrugte jeans. Paperwise, DenimX, Eurocarbon og Emma Safety Footwear er gået sammen og har lavet et bæredygtigt produkt: Snørebånd med en historie.

Historien starter hos firmaet DenimX, der ligger I Maastrict. De genbruger fibrene fra jeans og omdanner dem til nye råmaterialer.

Råmaterialerne behandles af virksomheden Eurocarbon, der laver det om til bæredygtige snørebånd, der efterfølgende pakkes i Paperwise emballage, der er fremstillet af landbrugsaffald.

De brugte jeans får et nyt liv som snørebånd i sikkerhedssko fra Emma Safety Footwear.

De fire virksomheder deler de samme internationale ambitioner, hvor de stræber efter en bedre verden og fremtid for denne og kommende generationer.

Mere fra HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

HULTAFORS GROUP DANMARK A/S

https://www.hultaforsgroup.dk

Hultafors Group ejer og udvikler internationale brands indenfor personlig beskyttelse (PPE), værktøj, stiger og stilladser samt løsninger til opbevaring af udstyr. I mere end 130 år har vi bidraget til at skabe en bedre hverdag for professionelle brugere ved at give dem det bedste indenfor funktion, sikkerhed, beskyttelse og effektivitet. Bæredygtighed er en natu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere