Cirkulær økonom

Klima, miljø og energi

B&O og Novo Nordisk opnår verdens første v. 4.0 Cradle to Cradle certificeringer

En højttaler og en medicinæske er de første produkter i verden, som har opnået Cradle to Cradle Certified® efter den nye ambitiøse standard, version 4.0. Begge certificeringer er gennemført med Vugge til Vugge ApS som assessor

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vi beregner klimaeffekten ved jeres affald

Der har aldrig været større fokus på den samlede klimapåvirkning ved jeres virksomhed og produktion. Jeres kunder ønsker bæredygtige produkter og services. Samtidig er I underlagt ambitiøse klimakrav fra myndighederne. Vi leverer dokumentationen for klimaeffekten ved slutbehandlingen af jeres farlige affald til brug for jeres klimarapportering.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Viegand Maagøe validerer anbefalinger fra 4 klimapartnerskaber

I sidste uge afleverede Regeringens 13 klimapartnerskaber deres anbefalinger. Viegand Maagøe har valideret indholdet i 4 af de 13 rapporter og gennemskrevet og layoutet en femte.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

95 mio. kr. skal løfte den cirkulære omstilling i danske virksomheder

Hvis Danmark skal nå klimamålene og samtidig være i stand til at konkurrere på det globale marked, er det afgørende, at vi får landets små og mellemstore virksomheder med på den grønne omstilling.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere