26.05.2023  |  Klima, miljø og energi

Bæredygtighedskonference 2023 | Bæredygtige forsyningskæder - Hvordan kommer man fra snak til handling?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Glæd dig til at høre om "Bæredygtige forsyningskæder - Hvordan kommer man fra snak til handling?" af Jan Stentoft, PhD, Professor i Supply Chain Management på SDU Kolding.

"Det er svært at være faktaresistente over for de klimatiske ændringer, vi er vidner til. Det sætter fokus på vigtigheden af bæredygtige forsyningskæder. FN har udviklet og lanceret 17 overordnede verdensmål for at sikre bedre bæredygtighed, men implementering sker ikke i det ønskede tempo. Derfor er et nyt EU-direktiv under implementering, der stiller krav til virksomheder om, at der skal rapporteres på bæredygtighedsaktiviteter i forsyningskæderne."

- Jan Stentoft, PhD, Professor i Supply Chain Management på SDU Kolding

Hør meget mere om, hvordan man går fra snak til handling, når Jan Stentoft holder oplæg med fokus på en tværorganisatorisk fremgangsmåde, der resulterer i konkret handling omkring at skabe bæredygtige forsyningskæder.  

Det har du mulighed for på Bureau Veritas Bæredygtighedskonference 2023, som afholdes torsdag den 8. juni 2023 hos Werkstatt i København K.

Tilmeld dig her...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR ved at styrke din systematik gennem certificering, inspektion, rådgivning og kurser. Vores mission er at skabe en verden af tillid ved at sikre ansvarlig fremgang. Med vores globale tilstedeværelse, enestående ekspertise og uafhængighed hjælper vi virksomheder med de kritiske udfordringer, som de står…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere