07.10.2021  |  Strategi & ledelse

Best in class: seks virksomheder nomineret til CSR Prisen 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

CSR Prisen 2021 tildeles de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder. Tillykke til de nominerede: Arla, Grundfos og Salling Group samt A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg og Ørsted. Vær med når prisen uddeles 26/10.

Vi ønsker tillykke til de seks virksomheder, som dommerpanelet har nomineret til FSR – danske revisorers CSR Pris 2021. De seks virksomheders rapporter er udvalgt blandt de 65 store danske virksomheder, som er med i konkurrencen om CSR Prisen 2021. Heriblandt var 50 store virksomheder udvalgt på forhånd, og 15 har indstillet sig selv.

Dommerpanelet har nomineret tre inden for kategorien stor unoteret virksomhed:

Inden for kategorien stor børsnoteret virksomhed har dommerpanelet nomineret:

Vanen tro udgiver vi en kort publikation, hvor I kan læse mere om kriterierne for CSR Prisen, de seks nominerede rapporter og dommerpanelets kommentarer til rapporterne. Igen i år er der både omtale af forhold, panelet har vægtet positivt og eksempler på, hvor dommerpanelet gerne havde set uddybninger i rapporten. 

I forbindelse med nomineringen siger Birgitte Mogensen, formand for FSR – danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed:

”De nominerede er alle virksomheder, som vi kender for deres ambitiøse og strategiske tilgang til bæredygtighed og rapportering. Det er et rigtigt stærkt felt, og dommerpanelet har i år særligt hæftet sig ved virksomhedernes udvikling i rapporteringen og ser tydeligt, at datadelen får mere fylde og tyngde i rapporterne. De seks nominerede virksomheders rapporteringer, håber vi, vil inspirere mange af de danske virksomheder, der skal videre i deres rapportering.”   

CSR Prisen 2021 uddeles d. 26. oktober i forbindelse med #CSRdag 2021: Bæredygtig acceleration, der afholdes af FSR – danske revisorer, Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen på Børsen. På konferencen tager vi også et kort kig i krystalkuglen for at blive klogere på, hvad store danske virksomheder har i vente inden for rapportering om samfundsansvar og bæredygtighed i lyset af kommende skærpede krav fra EU, herunder eventuelle krav om revisors erklæring, og kapitalmarkedernes øgede fokus på ESG.

Læs publikation om de seks nominerede til CSR Prisen 2021.

Læs om karakteristika for den samlede pulje af 65 virksomheder, der er vurderet til CSR Prisen og se listen af de 65 virksomheder.

Tilmeld dig #CSRdag 2021 d. 26. oktober, 2021 og vær med til at fejre de nominerede og vinderne. Konferencen er en hybrid konference, og du kan deltage fysisk eller online. Bemærk, der er begrænsede fysiske pladser.    

Tilmelding til #CSRdag2021 – fysisk deltagelse.
Tilmelding til #CSRdag2021 – online deltagelse.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere