13.10.2020  |  Klima, miljø og energi

Bioplast kan være en hjælp mod madspild

Indhold fra partner Hvad er dette?

De danske husstande spilder hvert år tæt på 250.000 tons fødevarer. I kampen mod madspild er bioplast et hidtil overset redskab.

De danske husstande spilder hvert år tæt på 250.000 tons fødevarer. Madspild er verdens tredjestørste CO2-synder, og i Danmark stammer 3,8 pct. af CO2-udledningen fra madspild.

Derfor har regeringen søsat en ny national madspildsdag og præsenteret en række gode råd, der skal mobilisere danskerne i kampen mod madspild.

Indkøbsplanlægning, opbevaringstemperatur og bedre anvendelse af rester er blandt rådene, men der mangler en vigtig ting.

Bioplast er en lettilgængelig og simpel mulighed for at for...

Læs resten af indlægget på Jyllands-Posten.dk med abonnement.

Denne artikel er en del af temaet I fokus: madspild

Mere fra BASF

BASF

www.basf.com/dk

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. Mere end 110.000 ansatte i BASF Group arbejder for at bidrage til vores kunders succes. Vores kunder finder man i næsten alle brancher og lande over hele verden. Vores produktportefølje er opdelt i seks segmenter: Chemicals, Materials, Indu…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere