Madspild

Strategi & ledelse

Smarte stregkoder kan bekæmpe dagligvarehandlens madspild

Nye smarte stregkoder er på vej til at erstatte de velkendte stregkode-striber på alle produkter i butikker. De nye 2D-stregkoder har potentialet til at transformere dagligvarehandlen i Danmark og for eksempel kraftigt bidrage til at reducere madspild. Det mener organisationen bag stregkoderne GS1.

Klima, miljø og energi

Forbrugere giver supermarkeder klap på skulderen for madspildsindsats

Det er supermarkederne, der gør mest for at mindske madspild. Det mener en femtedel af danske forbrugere i hvert fald, ifølge nye tal fra Stop Spild af mad. Samtidig har forbrugerne højest forventninger til sig selv i kampen mod madspild.

Klima, miljø og energi

Arla bliver Stopover Business Partner under The Ocean Race i Aarhus

Som partner under eventen i Aarhus bliver Arla involveret som en vigtig del af Sustainability Island.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Enzymes Keep Bread Fresher for Longer

Bread is one of the world’s most widely consumed foods. The average European citizen eats around 50kg a year and has high expectations of the bread’s freshness, taste and elasticity. But, for all its popularity, huge volumes of bread go to waste, after turning dry, hard and unappealing.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere