Madspild

Klima, miljø og energi

Hvem kom først med øl brygget på gammelt brød?

Det kan efterhånden være svært – og en lille smule farligt – at sige, at man er først med noget. På 24 timer hoppede retten til at have fundet på at brygge øl på gammelt brød fra Århus over Valby Bakke til London.

Samfund

Bæredygtighed, cirkulær økonomi og miljø i centrum i Davos

Diskussioner, debatter og indlæg på sidste uges WEF-topmøde i de schweiziske alper blev domineret af emner som cirkulær økonomi, klimaforandringerne, Verdensmålene og bæredygtighed generelt. ”Topcheferne er ved at få øjnene op for mulighederne”, lyder det.

Samfund

Den bæredygtige hospitalitybranche er både forretning og forskel

Hoteller, restauranter, festivaler og andre hjørner af den danske hospitalitybranche tager i stigende grad bæredygtighed til sig, og tendensen er kommet for at blive; der er udsigt til både positive forandringer øget indtjening.

Klima, miljø og energi

BEDRE BØFFER HOS HALIFAX

Hos Halifax Burgers er oksekødet opgraderet, og så kan gæsterne specialdesigne deres burgere så de passer både smag og appetit. Det er et par af de tiltag, der skal nedbringe burgerkædens madspild og dens negative indvirkning på miljøet.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere