Medlemsprofiler Se alle
Stop madspild
Klima, miljø og energi

Wefood-konceptet fejrer syv år med succes
For syv år siden slog Wefood første gang dørene op på Amagerbrogade i København til et supermarked med overskudsvarer. Her er nogle af resultaterne siden åbningen.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Danskerne søger mod Wefood
Som en konsekvens af den rekordhøje inflation og stigende fødevarepriser oplever Folkekirkens Nødhjælps Wefood butikker en stor stigning i antallet af kunder.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Ny økologisk risblanding bekæmper madspild og støtter bønder i Cambodja
Folkekirkens Nødhjælp, Salling Group og Nordic Food Partners A/S har i samarbejde lanceret en ny knækrisblanding i anledning af FN’s Internationale Madspildsdag.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

En revolution i den danske food industry
DFD's blog Ternede Fortællinger bringer et portræt af Matt Orlando, der er stifter af restaurant Amass. Her spiller ordet "ansvar" en vigtig rolle i alle hjørner af restauranten.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Arla bliver Stopover Business Partner under The Ocean Race i Aarhus
Som partner under eventen i Aarhus bliver Arla involveret som en vigtig del af Sustainability Island.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Wefood efterlyser flere leverandører
En tredjedel af de fødevarer, der bliver produceret i verden i dag, ender i skraldespanden. Det er mad nok til at brødføde tre milliarder mennesker.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Stryhns Gruppens 2020 bæredygtighedsrapport
Stryhns Gruppens årlige bæredygtighedsrapport.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner
Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.
Indhold fra partner