31.05.2021  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Stryhns Gruppens 2020 bæredygtighedsrapport

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stryhns Gruppens årlige bæredygtighedsrapport.

I Stryhns Gruppens 2020 bæredygtighedsrapport kan det blandt andet læses, at gruppen har gennemført en række aktiviteter indenfor bl.a. klima, madspild og emballage:

”Bæredygtighed har også i 2020 været et område, vi har arbejdet intensivt med, da vi ønsker at være en bæredygtig virksomhed, hvor ansvarlig forretningsdrift og konkurrencedygtighed går hånd i hånd. Med initiativer som reduktion af spild, lavere emballageforbrug og sundere produkter bidrager vi positivt til både miljø, samfund og vores forretning, og bæredygtig værdiskabelse er således en forudsætning for langsigtet vækst,” udtaler Stryhns Gruppens administrerende direktør Kristian Kornerup Jensen.

Stryhns Gruppen har en ambition om en klimaneutral produktion i 2030, med en forventning om 50% reduktion i 2026. I 2050 skal alle gruppens produkter være CO2-neutrale.

Mere fra Stryhns Gruppen A/S

Stryhns Gruppen A/S

www.stryhns.dk

Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns Gruppen været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra. Agra koncernen er en skandinavisk koncern, der driver fødevareproduktion i Skandinavien. For Stryhns Gruppen er bæredygtig værdiskabelse en forudsætning for langsigtet vækst, og derfor arbejder vi også k…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere