Emballage

Klima, miljø og energi

Debatten om plastemballager har brug for flere nuancer

Debatten om plastemballage er meget kompliceret. Derfor er det nødvendigt, at vi taler mere nuanceret om fordele og ulemper frem for at vælge snuptagsløsninger i stil med det nye franske forbud, skriver Christina Busk i dette debatindlæg.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Udvidet producentansvar på emballage på vej

Udvidet producentansvar for emballage er et EU-krav og skal være indført i alle medlemslande senest 1. januar 2025. Regeringen foreslår en afgiftsordning, hvor virksomhederne bliver pålagt en afgift, for den emballage de sender på gaden.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Brødrene Dahl er klar med massiv investering i klimavenligt emballagesystem

Brødrene Dahl løfter nu sløret for sit næste store, grønne initiativ. Med en investering på et tocifret millionbeløb ombygges centrallageret i Randers, så varer i fremtiden kan pakkes og leveres i kasser af genbrugsplast. De nye kasser kan returneres og anvendes igen og igen i modsætning til traditionelle engangspapkasser.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Orkla Danmark forbedrer bæredygtighedsgraden af deres emballage

I fællesskab med resten af Orkla-koncernen er Orkla Danmark i gang med at mobilisere en styrket indsats for at bruge genanvendte materialer i deres emballage samt promovere overgangen til cirkulære værdikæder.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere