10.01.2022  |  Samfund

Stryhns Gruppen i nyt samarbejde med Børns Vilkår

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et nyt samarbejde mellem Stryhns Gruppen og Børns Vilkår skal være med til at sikre, at børn og unge kan skrive og ringe til BørneTelefonen, når de har brug for det – døgnet rundt.

Tilbage i november offentliggjorde Stryhns Gruppen et nyt samarbejde med interesseorganisationen Børns Vilkår. Samarbejdet skal sikre driften og den fortsatte udvikling af BørneTelefonen, så børn og unge kan få hjælp og støtte hele døgnet.

”Vi har i Stryhns Gruppen et ønske om at engagere os i det samfund, vi er en del af. Børns Vilkår udfører en stor og vigtig opgave, og jeg er meget stolt af vores nye samarbejde. Med vores hjælp kan flere børn og unge få råd og støtte hos BørneTelefonen hele døgnet", siger Kristian Kornerup Jensen, adm. direktør i Stryhns Gruppen.

Siden 1977 har Børns Vilkår arbejdet for at stoppe svigt og sikret børns ret til en tryg barndom. BørneTelefonen har eksisteret siden 1987, og er børnenes linje til rådgivning og trøst hos en voksen, der har tid til at lytte. Sidste år havde BørneTelefonens rådgivere over 52.000 samtaler med børn og unge.

For Stryhns Gruppen ligger det nye samarbejde med BørneTelefonen i direkte forlængelse af missionen om at hjælpe danskerne til en nemmere og bedre hverdag.

”En god barndom starter med en god hverdag. Som leverandør til hverdagen er det naturligt for at gøre vores til, at så mange børn og unge som muligt kan opleve netop det. Ved at støtte BørneTelefonen hjælper vi til at sikre, at der altid er en voksen, der har tid til at lytte – både dag og nat. Og forhåbentlig kan det gøre en positiv forskel i hverdagen for børnene,” siger Kristian Kornerup Jensen.

Hos Børns Vilkår glæder man sig over det nye samarbejde.

”Det er en utrolig vigtig milepæl, at BørneTelefonen er blevet døgnåben, så børn og unge ikke længere skal tjekke åbningstider, når de har brug for hjælp. Det kræver betydelige økonomiske midler at holde BørneTelefonen døgnåbent, så det understreger vigtigheden af det nye samarbejde med Stryhns Gruppen,” siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

Mere fra Stryhns Gruppen A/S

Stryhns Gruppen A/S

www.stryhns.dk

Med sin lange historie er navnet Stryhns nærmest blevet en institution i dansk fødevareproduktion. Siden 2008 har Stryhns Gruppen været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra. Agra koncernen er en skandinavisk koncern, der driver fødevareproduktion i Skandinavien. For Stryhns Gruppen er bæredygtig værdiskabelse en forudsætning for langsigtet vækst, og derfor arbejder vi også k…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere