25.06.2021  |  Klima, miljø og energi

Bliv en del af forandringen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gennem et nytænkende partnerskab med WWF Verdensnaturfonden tager VELUX Gruppen frem mod 2041 ansvar for hele koncernens historiske CO2-aftryk. Hvad vil din virksomhed gøre?

Naturen er god forretning. Den tilvejebringer ressourcer, der understøtter økonomisk aktivitet til en anslået værdi af 125 billioner dollars om året. Naturen giver os generøst mad, ferskvand, luft og en lang række råmaterialer til fremstilling af varer. Men vores planet står over for en dobbelt klima- og biodiversitetskrise, der giver alvorlige virkninger og risici for planeten såvel som for det globale finansielle system. Ifølge en rapport fra CDP anslår 200 af verdens største virksomheder, at klimaforandringer vil koste dem tilsammen næsten 1 billion dollar om året. Det skal der gøres noget ved.

Derfor samarbejder vi i WWF Verdensnaturfonden med ambitiøse virksomheder, der vil sætte naturen allerøverst på dagsorden. VELUX er et rigtig godt eksempel på dette og i fællesskab har vi lanceret en hjemmeside, der dels beskriver partnerskabet og dels kan være en inspiration til din virksomhed og hvad I kan gøre.

Følg linket hér, tag kontakt til WWF Corporate Partnerships og bliv en del af forandringen i dag:

Become an ally for change

Om partnerskabet mellem WWF Verdensnaturfonden og VELUX Gruppen A/S
VELUX Gruppen lancerede i august 2020 koncernens nye ’klima-ed’ om at blive Lifetime Carbon Neutral på gruppens 100-års fødselsdag i 2041. Hermed forpligtede ovenlysfirmaet sig til at binde hele virksomhedens historiske CO2-aftryk siden dets grundlæggelse i 1941 – svarende til i alt 5,6 mio. tons CO2 – i min. 5 nye skovprojekter, der bliver udviklet og drevet af WWF Verdensnaturfonden. Samtidigt forpligter VELUX Gruppen sig til at halvere gruppens fremtidige CO2-udledninger frem mod 2030 på virksomhedsniveau og på tværs af hele koncernens værdikæde i overensstemmelse med Paris-aftalens mest ambitiøse 1,5-graders scenarie.

Mere fra WWF Verdensnaturfonden

WWF Verdensnaturfonden

https://www.wwf.dk/

  • 3536 3635
  • Svanevej 12 2400 København NV

VERDENS STØRSTE UAFHÆNGIGE NATURORGANISATIONWWF har kæmpet i frontlinjen for naturen siden 1960’erne.Vi er verdens største og mest indflydelsesrige naturorganisationer.Vi har projekter over hele kloden og arbejder utrætteligt for at skabe en verden, hvor mennesker og natur lever i harmoni med hinanden.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere