Paris-aftalen

Strategi & ledelse

Undersøgelse: Forbavsende få fonde overholder Paris-aftalen

Carbon Disclosure Project (CDP) har fornylig offentliggjort en rapport, der afslører, at langt størstedelen af verdens investeringsfonde ikke bidrager til at holde den globale temperaturstigning på under 1,5 grader. Det er katastrofalt, mener direktør.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Produktionsvirksomheder halter bagud med at nå Parisaftalens klimamål

Der er brug for at fokus-spring, så indsatsen ikke kun adresserer reduktioner og genbrug, men hele produktionen og værdikæden. Desuden lærer virksomheder meget lidt af hinandens erfaringer.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Stryhns Gruppen tilslutter sig SBTi og forpligter sig yderligere til ambitiøse klimamål

Stryhns Gruppen har tilsluttet sig den globale standard Science Based Targets-initiativet (SBTI), som hjælper virksomheder med at sikre, at deres klimamål lever op til Parisaftalen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

PFA Pension støtter poster, der er direkte modstridende med Paris-målene

PFA har købt obligationer i provinsen Alberta, hvor størstedelen af verdens tjæresand udvindes. "Hvis man vil være Paris-kompatibel, skal man ikke udvinde tjæresand", lyder det fra politisk chef hos Mellemfolkeligt Samvirke.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere