0 kommentarer" /> Burger King åbner sin første veganske filial | CSR.dk

22.03.2022  |  Klima, miljø og energi

Burger King åbner sin første veganske filial

Restauranten er et vigtigt skridt mod målet om en 50 procent kødfri menu i 2030.

0 kommentarer

Burger King åbner sin første veganske filial i næste uge på Leicester Square, hvor der i perioden 14. marts til 10. april ikke vil være kød at finde på menukortet.

Det skriver Daily Mail.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Udover favoritter som den plantebaserede Whopper® og Vegan Royale, vil gæster også få en eksklusiv smagsprøve på over 15 nye menuer foruden en kødfri menu til børn.

Fastfood-kæden har meldt ud, at den vil holde øje med de mest populære varer på menuen med henblik på at gøre nogle af dem nationalt tilgængelige i fremtiden.

Formålet med den veganske restaurant er at tilbyde et bredere og bedre valg for både veganere, vegetarer, flexitarianere og kødspisere, og følger mange års udvikling sammen med Vegan Society for at garantere, at den kødfri menu har den samme ikonisk flammegrillet smag som de originale retter med kød.

Læs også: Landbrugets udledninger kan reduceres med 60 procent ved at omlægge til en mere plantebaseret kost

"Den tidsbegrænsede menu er et direkte resultat af vores fokus på vegansk og plantebaseret innovation og går hånd i hånd med vores mål om en 50 procent kødfri menu i 2030 samt vores forpligtelse til bæredygtighed og en ansvarlig forretning," siger Katie Evans fra Burger King UK.

Restaurantkæden har forpligtet sig til at reducere deres CO2-udledning, inklusive dem fra indkøbte varer og tjenester og affald genereret i drift og franchise.  Den nye Leicester Square-butik fremstår som et eksempel på dette.

Dawn Carr, fra PETA tilføjer: "PETA bifalder Storbritanniens første helt veganske Burger King - et kæmpe stort skridt i den rigtige retning for dyr og miljø. Planeten har brug for et skifte væk fra kød for at bekæmpe klimakrisen."

For at fejre, at restauranten bliver helt kødfri, donerer Burger King 10 pence (90 øre) til Trees for Cities for hver plantebaseret Whopper eller Vegan Royale, der sælges nationalt i løbet af de fire uger efter åbningen.

- MTN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere