Plantebaseret

Klima, miljø og energi

675 millioner skal få landmænd og virksomheder til at udvikle flere plantebaserede fødevarer

Alle partier i Folketinget har besluttet at oprette en fond, som skal sikre, at Danmark kan producere flere plantebaserede fødevarer – og at danskerne i fremtiden spiser mange flere af dem.

Klima, miljø og energi

Om tre år er hvert andet måltid i Ikeas kantiner vegetarisk

I 2025 skal halvdelen af alle måltider i Ikeas bistroer og restauranter være plantebaserede. Det skal inspirere danskerne til at spise mere klimavenligt, fortæller koncernens supply leader.

Klima, miljø og energi

Podcast: Plantemad - fra niche til allemandseje

Engang var plantemælk noget som få mennesker drak, fordi de ikke kunne tåle laktose. Men så ændrede Naturli’ strategi og gjorde plantemad hipt! Mød direktør og selvudnævnt poster boy Henrik Lund i Bæredygtig Business.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Modevirksomheden Ganni udfaser læder i deres kollektioner

Den danske mode-darling Ganni, der har plantet sig solidt både på den danske og internationale modescene, udfaser nu over en tre-årig periode alt læder i deres kollektioner. Det sker som et led i virksomhedens bæredygtighedsstrategi til trods for, at det ellers har været en profitabel kategori.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere