Medlemsprofiler Se alle
Plantebaseret
Klima, miljø og energi

Burger King åbner sin første veganske filial
Restauranten er et vigtigt skridt mod målet om en 50 procent kødfri menu i 2030.
Strategi & ledelse

Nye tider i vente for Danish Crown
Plantebaserede fødevarers stigende popularitet blandt danske forbrugere og en spritny klimafokuseret klimaaftale, er nogle af de udfordringer danske Danish Crown lige nu skal tage stilling til, hvis koncernen vil overleve. Topchef lover selv ændringer og større gennemsigtighed i forretningen fremover.
Klima, miljø og energi

Bæredygtige landbrug danner grundlag for 40 nye grønne anbefalinger
Rådet for Grøn Omstilling er medudgiver på en ny rapport, som kommer med 40 anbefalinger til et mere klimavenligt og plantebaseret landbrug. Anbefalingerne er baseret på erfaringer skabt i eksisterende landbrug i Danmark, Sverige og Finland, som kan være fyrtårn i udviklingen af nordisk landbrug.
Klima, miljø og energi

Q8 lancerer plantebaseret fastfood på over 100 tankstationer
Salget af plantebaserede fødevarer stiger og stiger. Q8 mærker appetitten efter flere grønne måltider og lancerer nu et 100 procent plantebaseret alternativ til de populære nuggets og pølsehorn.
Klima, miljø og energi

Modevirksomheden Ganni udfaser læder i deres kollektioner
Den danske mode-darling Ganni, der har plantet sig solidt både på den danske og internationale modescene, udfaser nu over en tre-årig periode alt læder i deres kollektioner. Det sker som et led i virksomhedens bæredygtighedsstrategi til trods for, at det ellers har været en profitabel kategori.
Klima, miljø og energi

Der er titusindvis af arbejdspladser i plantebaserede fødevarer
Det er vildledende at fokusere på tab af arbejdspladser i landbruget. For investeringer i plantebaserede fødevarer kan skabe titusindvis af nye jobs, mener Vegetarisk Forening i forbindelse med den landbrugsaftale, som regeringen og et bredt politisk flertal netop har fået på plads.
Klima, miljø og energi

Forskere vil skabe helt ny klimavenlig plantebaseret fødevarekategori
Et nyt forskningsprojekt, PROFERMENT har fået 56 millioner kr. fra Novo Nordisk Fonden til at hjælpe en helt ny bæredygtig, plantebaseret fødevarekategori på vej.
Klima, miljø og energi

Britiske sundhedsprofessionelle vil have afgift på kød
En sammenslutning af britiske sundhedsprofessionelle har opfordret til en afgift på kødprodukter med stor miljøpåvirkning.