Medlemsprofiler Se alle
Plantebaseret
Klima, miljø og energi

I en måned fjerner Burger King alt kød fra ikonisk restaurant
Burger King siger farvel til kødet og åbner – i en måned – en ren plantebaseret restaurant i hjertet af København.
Klima, miljø og energi

Danmark skal lede forvandlingen af EU’s fødevaresystem
Københavns Universitet skal stå i spidsen for et nyt EU-projekt, som på tværs af europæiske lande skal mobilisere og motivere borgere til at ændre det globale fødevaresystem.
Samfund

Dansk Vegetarisk Forening kårer “Årets plantebaserede supermarked” 2022
For fjerde år i træk er det samme supermarked kåret som ‘Årets plantebaserede supermarked’. Men de fleste steder ser man nu en generel fremgang i det plantebaserede udvalg.
Klima, miljø og energi

Burger King åbner sin første veganske filial
Restauranten er et vigtigt skridt mod målet om en 50 procent kødfri menu i 2030.
Klima, miljø og energi

675 millioner skal få landmænd og virksomheder til at udvikle flere plantebaserede fødevarer
Alle partier i Folketinget har besluttet at oprette en fond, som skal sikre, at Danmark kan producere flere plantebaserede fødevarer – og at danskerne i fremtiden spiser mange flere af dem.
Klima, miljø og energi

Om tre år er hvert andet måltid i Ikeas kantiner vegetarisk
I 2025 skal halvdelen af alle måltider i Ikeas bistroer og restauranter være plantebaserede. Det skal inspirere danskerne til at spise mere klimavenligt, fortæller koncernens supply leader.
Klima, miljø og energi

Podcast: Plantemad - fra niche til allemandseje
Engang var plantemælk noget som få mennesker drak, fordi de ikke kunne tåle laktose. Men så ændrede Naturli’ strategi og gjorde plantemad hipt! Mød direktør og selvudnævnt poster boy Henrik Lund i Bæredygtig Business.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Modevirksomheden Ganni udfaser læder i deres kollektioner
Den danske mode-darling Ganni, der har plantet sig solidt både på den danske og internationale modescene, udfaser nu over en tre-årig periode alt læder i deres kollektioner. Det sker som et led i virksomhedens bæredygtighedsstrategi til trods for, at det ellers har været en profitabel kategori.