Plantebaseret

Klima, miljø og energi

Modevirksomheden Ganni udfaser læder i deres kollektioner

Den danske mode-darling Ganni, der har plantet sig solidt både på den danske og internationale modescene, udfaser nu over en tre-årig periode alt læder i deres kollektioner. Det sker som et led i virksomhedens bæredygtighedsstrategi til trods for, at det ellers har været en profitabel kategori.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Der er titusindvis af arbejdspladser i plantebaserede fødevarer

Det er vildledende at fokusere på tab af arbejdspladser i landbruget. For investeringer i plantebaserede fødevarer kan skabe titusindvis af nye jobs, mener Vegetarisk Forening i forbindelse med den landbrugsaftale, som regeringen og et bredt politisk flertal netop har fået på plads.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Forskere vil skabe helt ny klimavenlig plantebaseret fødevarekategori

Et nyt forskningsprojekt, PROFERMENT har fået 56 millioner kr. fra Novo Nordisk Fonden til at hjælpe en helt ny bæredygtig, plantebaseret fødevarekategori på vej.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Britiske sundhedsprofessionelle vil have afgift på kød

En sammenslutning af britiske sundhedsprofessionelle har opfordret til en afgift på kødprodukter med stor miljøpåvirkning.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere