Plantebaserede fødevarer

Klima, miljø og energi

Podcast: Plantemad - fra niche til allemandseje

Engang var plantemælk noget som få mennesker drak, fordi de ikke kunne tåle laktose. Men så ændrede Naturli’ strategi og gjorde plantemad hipt! Mød direktør og selvudnævnt poster boy Henrik Lund i Bæredygtig Business.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Clean-Label Organic Plant Protein

Globally we need to rethink how we grow, produce and consume our food. With a growing population, we must take actions to prevent food scarcity, climate change, loss of biodiversity and hunger. There is no silver bullet on how to face these massive challenges, but a holistic approach that not only focuses on production but also at environmental aspects might be part of the solution.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En ny plantefond på 675 millioner kroner skal fremme dansk produktion af plantebaserede fødevarer

Snart kan der søges støttekroner, hvis man ønsker at bidrage til udviklingen af dansk produktion af plantebaserede fødevarer. Fødevareminister Rasmus Prehn (S) kalder det "hamrende vigtigt for udviklingen mod et grønnere landbrug i Danmark."

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Landbrugets udledninger kan reduceres med 60 procent ved at omlægge til en mere plantebaseret kost

"Det er afgørende at reducere emissioner fra fødevaresektoren i rige lande," lyder det fra ekspert

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere