31.08.2012  |  Strategi & ledelse

Canon dokumenterer klimaændringer for WWF

Canon har netop fornyet et i gangværende samarbejde med WWF. De kommende tre år skal foto-giganten bruge sin imaging-ekspertise til at hjælpe WWF med at registrere og skabe opmærksomhed omkring miljøets tilstand og klimaændringerne.

De kommende tre år skal Canon hjælpe WWF med at dokumentere forandringer i klimaet og miljøet. Det sker gennem konkret støtte til den arktiske ekspedition "Sailing to Siku – Voyage to the Last Ice Area”. Ekspeditionen har til formål at indsamle nye oplysninger og undersøge fremtidige forvaltningsmuligheder for det område, hvor sommerhavisen forventes at blive liggende længst, midt i det arktiske landskab, der er i hastig forandring.

Canon leverer professionelt billedbehandlingsudstyr til teamet, der dokumenterer turen med billeder og video. Derudover hjælper Canon blandt andet med regulær sponsorering og undervisning af WWF-medarbejdere i fotografering.

Engageret i bæredygtighed
Den første etape af ekspeditionen Sailing to Siku – Voyage to the Last Ice Area er begyndt. Skibet ved navn Arctic Tern er stævnet ud fra Upernaviq i Grønland og forventes at ankomme til dets endelige destination, Pond Inlet i Canada, d. 1. september 2012. Ekspeditionen består af WWF-eksperter, besætningen og en professionel fotograf, der er Canon Europe-ambassadør, og skibet vil sejle via det højarktiske Canada til the Last Ice Area for at undersøge dette næsten ukendte område og tale med den lokale befolkning, de møder på rejsen.

"Canon Europe er fokuseret på at skabe opmærksomhed omkring naturbeskyttelse, og vores samarbejde med WWF International er en vigtig del af vores samlede engagement over for bæredygtighed," siger Else-Marie Westh, kommunikationsdirektør i Canon Danmark

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere