Carl Ras A/S

www.carl-ras.dk/om-carl-ras/csr/

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed

Om

Carl Ras er førende leverandør af værktøj og beslag til den professionelle byggebranche i Danmark. Vi bruger vores rolle til at inspirere og påvirke branchen i en bæredygtig retning.

Vi inviterer til samarbejde i værdikæden. Fordi vi tror på, at sammen når vi længst. Derfor er vi engageret i organisationer, netværk og institutioner for at bidrage til, at den bæredygtige tanke bliver til p…

Læs mere  

Om

Carl Ras er førende leverandør af værktøj og beslag til den professionelle byggebranche i Danmark. Vi bruger vores rolle til at inspirere og påvirke branchen i en bæredygtig retning.

Vi inviterer til samarbejde i værdikæden. Fordi vi tror på, at sammen når vi længst. Derfor er vi engageret i organisationer, netværk og institutioner for at bidrage til, at den bæredygtige tanke bliver til praktisk handling.

Vi bidrager til verdensmål 12 ”Ansvarligt forbrug og produktion”. Som handelsvirksomhed er vi medansvarlige for forbrug og produktion af de varer, vi forhandler. Derfor yder vi kvalitet i rådgivning, sortiment og logistik, som gør en forskel for miljøet og økonomien. Vi søger bedre løsninger. Derfor har vi minimeret vores plastforbrug drastisk ved at ændre en proces på lageret og ved at gå i dialog med vores kunder om forbruget af bæreposer.

Vi tror på at fokus på miljø og mennesker går hånd i hånd med en økonomisk bæredygtig forretning. Derfor har vi fokus på at skabe en god arbejdsplads, hvor vores medarbejdere er vores bedste ambassadører.

Vores fokus har givet os prisen for CSR, Miljø og socioøkonomisk virksomhed i Københavns kommune i 2019 samt Danmarks 6. bedste arbejdsplads i 2018.

Carl Ras har skabt værdi for samfundet i 88 år og fortsætter med det med fokus på fremtiden.

Kontaktpersoner

Martine Sig Rasmussen

CSR-ambassadør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere