18.08.2022  |  Samfund

Circle K giver hjertevarme og er med til at forsøde julen for unge hjemløse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Denne jul står endnu engang i Coronaens tegn med mange smittede og med nye skærpede restriktioner. Derfor har Circle K besluttet, at give en ekstra juledonation på 50.000 kr. til den private velgørende forening Hellebro, som hver dag hjælper unge hjemløse i bolig, skole og job – væk fra gaden, misbrug, og kriminalitet.

”Vi ved godt, at denne donation ikke rækker så langt, men forhåbentlig kan den give lidt ekstra varme og glæde i en tid, hvor mange arrangementer aflyses pga. Corona og hvor frivillige knokler for at give andre en god jul. Efter de sidste restriktioner blev meldt ud, var vi et par stykker, der kiggede på hinanden og fik lyst til at gøre noget ekstra godt for andre,” siger administrerende direktør i Circle K Danmark Mette Uglebjerg.

Donationen falder på et tørt sted
Den private velgørende forening Hellebro har til formål at hjælpe unge hjemløse og udsatte mellem 18-29 år i en samlet indsats, der består af værested, herberg, udslusningsboliger og et kontorhotel, hvor de unge kan arbejde og tjene penge. Foreningen Hellebro blev stiftet i april 2015 og har til huse på Mosedalvej i Valby. Der er cirka 120 unge fast tilknyttede Hellebros værested og direktør og stifter Eva Riedel fortæller her, at donationen falder på et tørt sted:

”Vi er meget taknemmelige for juledonationen fra Circle K. Vi har netop været nødsaget til at aflyse alle vores julearrangementer og vores frivillige ildsjæle har virkelig knoklet de sidste dage for at finde et alternativ, så vi stadig kan give vores unge en god juleaften. Pengene fra Circle K skal være med til at forsøde juledagene i en svær tid og de vil gøre stor forskel for de unge, der kommer i Hellebros værested.”

Donationen bruges helt konkret til at sikre, at de unge får mad, adgang til sundhedsklinik, internet café, bad og vaskefaciliteter samt nyt tøj, overtøj, soveposer mv.

På billedet ses marketing- og kommunikationschef fra Circle K Danmark Morten Christensen overrække juledonationen på 50.000 kr. til leder af værestedet på Hellebro Dorte Glad.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere