Hjemløse

Samfund

Circle K giver hjertevarme og er med til at forsøde julen for unge hjemløse

Denne jul står endnu engang i Coronaens tegn med mange smittede og med nye skærpede restriktioner. Derfor har Circle K besluttet, at give en ekstra juledonation på 50.000 kr. til den private velgørende forening Hellebro, som hver dag hjælper unge hjemløse i bolig, skole og job – væk fra gaden, misbrug, og kriminalitet.

Indhold fra partner

Samfund

Vær med, når hele Danmark tænder lys for hjemløse

Mandag den 11. oktober sparker Kirkens Korshær sin kampagneuge i gang med at tænde lys i hele landet for de 6.431 hjemløse i Danmark.

Indhold fra partner

Samfund

Berendsen støtter FødevareBanken med tøjvask – og det sikrer mad til socialt udsatte

For hjemløse skaber vinterens kulde et stort behov for den varme og energi. Erhvervslivets støtte er en stor hjælp, og når Berendsen donerer deres vaskeservice til FødevareBanken, kan det også omregnes til måltider til socialt udsatte.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Berendsens kasserede sengetøj giver hvile og overskud til unge hjemløse, der skal finde deres potentiale

Berendsen har som ambition at genanvende 100 % af deres tekstiler i 2030. Virksomheden donerer mange kasserede tekstiler til godgørende formål som PotentialeHotellet, hvor unge hjemløse nu sover trygt i Berendsens bløde hotelsengetøj.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere