11.10.2021  |  Samfund

Vær med, når hele Danmark tænder lys for hjemløse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mandag den 11. oktober sparker Kirkens Korshær sin kampagneuge i gang med at tænde lys i hele landet for de 6.431 hjemløse i Danmark.

Lystændingen sætter gang i den landsdækkende kampagneuge og indsamling med buskabet ”Hjem for hjemløse - vi er der, når ingen andre er” for at sætte fokus på ulighed og hjemløshed i Danmark.

For mange hjemløse mennesker er Kirkens Korshærs varmestuer, herberger og sociale tilbud det tætteste, de kommer på ”hjem”. Kirkens Korshær samler hvert år ind for at skabe opmærksomhed om hjemløshed og skaffe midler til fortsat at kunne gøre en forskel for de mange, der har brug for at blive hørt og set.

- Nu har vi været til stede i 109 år og det er på sin vis tragisk, for det vidner om, at der er samfundsopgaver, der ikke bliver løst. De allersvageste bliver stadig ladt i stikken. Det er ofte mennesker, der er isolerede og ensomme, og som ikke har andre, der lytter til dem. Derfor er det så vigtigt, at Kirkens Korshær kan blive ved med at være der, siger chef for Kirkens Korshær Helle Christiansen.

I løbet af indsamlingsugen inviterer varmestuer, herberger og væresteder indenfor til over 70 spændende arrangementer. Ud over lystændingerne, som alene i København finder sted syv steder, er der koncerter, gudstjenester, kagebord, kunstevents og kæmpe udsalg i alle Kirkens Korshærs genbrugsbutikker. Find alle arrangementer her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere