21.11.2018  |  Klima, miljø og energi

Cirkulær økonomi vil skabe konkurrence i plastindustrien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Egentlig skulle man tro, at det gav sig selv. At råvarer af genanvendt plast var producenternes foretrukne materiale, fordi det er billigere end helt nye plastråvarer.

Sådan er det ikke endnu. Men cirkulær økonomi er godt på vej og vil være med til at skabe konkurrence og vækst i den danske plastindustri.

Hos Aage Vestergaard Larsen, som har beskæftiget sig med genanvendelse af plast siden 1972, har man investeret i avanceret teknologi for at levere råvarer af høj kvalitet. Høj kvalitet er nemlig nøgleordet for Aage Vestergaard Larsen, som hele tiden holder sig på forkant med udviklingen og investerer i ny teknologi, der kan udvide mulighederne for at fremstille gode råvarer af genanvendt plast.

Cirkulær økonomi er altså ikke noget nyt i plastindustrien, men det er måske mere relevant end nogensinde før. For hvis vi ikke genanvender vores plast, får vi svært ved at skaffe råvarer til fremstillingen, da plast primært består af råolie. Der er med andre ord mere end god, grøn samvittighed i at tænke sig om i forhold vores forbrug af naturens råvarer.

På Forkant forsøger vi at finde hoved og hale i de cirkulære tendenser. Vi spørger om stort og småt, nationalt og internationalt, og forsøger at vride værdifulde indsigter ud af erhvervslivets klogeste hoveder, så vi alle sammen kan læse med.

Velkommen på forkant
Læs mere på forkant.ds.dk

Mere fra Dansk Standard

Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

Dansk Standard udvikler og udgiver standarder, udbyder kurser og tilbyder rådgivning. Målet med vores ydelser er at styrke erhvervslivets og samfundets konkurrenceevne og bæredygtighed.Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation. Vi giver vores kunder mulighed for at deltage i udviklingen af europæiske og internationale standarder og dermed få indflydelse på fremtidens marked…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere