Cirkulær forretning

Kommunikation

CSR-rapport: 3R Kontor - CSR rapport 2017

2 ansvarlige priser vundet, 12.280 stykker donerede møbler og 40% socialt udsatte ansat-det er bare nogle af 2017s resultater fra 3R Kontors CSR-rapport. Hvert år udgives en CSR-rapport, for at dokumentere resultaterne af forretningens ansvarlige værdier.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Auping i cirkulær forretning

Auping har sat sig det mål, at vi i 2020 udelukkende vil anvende materialer, der er defineret som positive og således kan genanvendes fuldt ud i nye produkter af samme eller større værdi

Indhold fra partner

Supply chain

Case: Projekt ”Big Data om materialestrømme” i Randers Kommune nu udgivet som rapport

I anledning af projekt ”Big Data om materialestrømme” i Randers Kommune er afsluttet, er der udgivet en rapport som giver indblik i projektets historie, målsætning og gennemførelse.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Undgå at skulle skifte hele belysningen igen om få år: Kun få er klar til næste generation LED

LED belysningen har gennemgået en stor udvikling inden for det seneste årti, men det er ingenting i forhold til den udvikling, som vi står overfor. Desværre er det de færreste indkøbere, som tager højde for dette i deres valg af belysning. Derfor risikerer mange at skulle stå overfor at udskifte hele deres belysning igen inden for få år.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere