27.08.2021  |  Klima, miljø og energi

Coredesign A/S får fornyet deres IngenCO2-certifikat

Indhold fra partner Hvad er dette?

For nyligt har Coredesign A/S fordybet sig i FN’s 17 Verdensmål og har fået et større fokus på fem af disse som nr 13 ”Klimaindsats”. Da det derfor var tid til, at certifikatet hos IngenCO2 skulle fornyes, var det et helt naturligt valg

Med afsæt i FN’s Verdensmål har mange virksomheder i dag fået øjnene op for at tage klimavenlige handlinger i brug. Mange store tiltag kan tages, men hvert et lille skridt får os også tættere på målene og delmålene, der skal nås inden 2030. Noget så banalt som at kigge på ens hjemmeside kan derfor også være med til at gøre en forskel.

Alle professionelle virksomheder har en hjemmeside, der driver adskillige server, som den hoster. Alt dette kræver elektricitet, men virksomhederne er ikke de eneste, der bruger elektricitet i forbindelse med hjemmesiden. Alle de besøgende bruger også elektricitet.

Derfor tog Coredesign A/S tilbage i 2019 et aktivt valg om at blive medlem af IngenCO2. Her i slutningen af august udløber gyldigheden for deres IngenCO2-certifikat, og det var et helt naturligt valg at forny det. Det nye certifikat er dermed nu gældende i yderligere et år, hvor det så skal fornys igen.

”Ifølge den nye klimarapport, er det dokumenteret, at klimakrisen er menneskeskabt. Det er blandt andet derfor, at vi hos Coredesign for nyligt har fordybet os i FN’s 17 Verdensmål, og vi tager hvert et lille skridt for at hjælpe, hvor vi kan. Mange små skridt bliver hurtigt til store skridt. Med et certifikat hos IngenCO2 får vi ikke kun neutraliseret alt strømmen, der bliver brugt på vores hjemmeside – vi er også med til at hjælpe med at udbrede budskabet om, at man kan CO2-kompensere sin udledning, som supplement til egne klimatiltag,” udtaler Pia Marie Schougaard, direktør Coredesign A/S.

Mere end ”blot” CO2-neutralisering
IngenCO2 neutraliserer deres medlemmers CO2-udledning gennem målbare CO2-reduktioner. Når man er medlem af IngenCO2, støtter man samtidigt deres mange projekter, der alle er Gold Standard-verificeret, som vandborings- og varmeprojekter i Afrika og regnskovsprojekter. De får revisionshuset Deloitte til løbende at lave gennemgange af deres CO2-opgørelser, og den vej rundt kan Deloitte verificere, at alle de projekter, som IngenCO2 deltager i, kompenserer for 200% af deres medlemmers CO2-udledninger.

Med et medlemskab er Coredesign A/S med til at kompensere deres CO2-udledning fra deres hjemmeside – ikke bare 100%, men dobbelt op, samtidig med de støtter IngenCO2 med blandt andet at opnå en større CO2-reduktion og sociale gevinster i fattige lande.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere