27.01.2022  |  Klima, miljø og energi

Coredesign hylder 1 år med ISO-certificering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rejsen med ISO begyndte for præcis to år siden. Siden da har Coredesign udviklet- og specialiseret sig indenfor flere områder - både miljø og kvalitet, og kunne i januar 2021 kalde sig de stolte modtagere af hele to certificeringer.

Rejsen med ISO begyndte for præcis to år siden. Siden da har Coredesign udviklet- og specialiseret sig indenfor flere områder - både miljø og kvalitet, og kunne i januar 2021 kalde sig de stolte modtagere af hele to certificeringer – hvorved det fra den dag blev integreret i deres DNA. 

Med bæredygtighed følger der ansvar

Bæredygtighed indebærer et stort ansvar, som man som leverandør skal leve op til. Derfor bestræber Coredesign sig på at sælge genanvendelige- samt miljøvenlige produkter, så kunderne kan have ro i maven og bidrage til en fremtid i bæredygtighedens tegn. Coredesign udvikler derfor fortsat deres kompetencer indenfor bæredygtighed, og indsamler daglig ny viden, som forbedrer kundernes oplevelser, når de guider dem i processen mod de produkter, der passer bedst til deres firma.

Coredesign er fortsat opmærksom på greenwashing, og gør en dyd ud af at dokumentere og indhente oplysninger, når de benytter sig af ord som ”bæredygtighed”. Hos Coredesign brænder lederen Pia Marie Schougaard ligeså for miljøet, og ønsker samtidigt at møde sin kunder med struktur og kvalitet.

Men ”det hele starter ved personalet. Mit ønske er et team, der tænker innovativt og er med til at forme dét Coredesign, der udfordrer nutidens tænkning, så det er den retning, vi bevæger os i.” – Pia Marie Schougaard

Coredesign har haft en enorm omvæltning de sidste par måneder, og det betyder, at der er kommet en masse nye ansigter til verdensfirmaet. De nye ansigter brænder, som Pia Marie, for firmaet samt kunderne. De nye medarbejdere skal bidrage til et struktureret skema, så ISO, FN’s verdensmål og CSR fortsat kan gro og komme mere i fokus. Dette har desuden haft betydning for at Coredesign i januar måned kom igennem ISO-mødet uden betydelige anmærkninger. Hos Coredesign er der aldrig langt fra tanke til handling, og sammen kaster vi fortsat lys på både social-, økonomisk- og miljømæssig bæredygtighed.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere