20.03.2020  |  Samfund

COVID19: STAR har lavet Q&A-side om beskæftigelsesområdet

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye foranstaltninger på beskæftigelsesområdet som følge af den verdensomspændende corona-virus rejser mange spørgsmål hos virksomheder og jobcentre. Derfor har Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) oprettet en spørgsmål/svar-side.

Den nye spørgsmål/svarside bliver løbende opdateret efterhånden som de indkomne spørgsmål bliver besvaret.

Et spørgmål går fx på, om den aktive indsats er stoppet.

Og svaret er her, at den aktive indsats er midlertidigt suspenderet, og som udgangspunkt kan jobcentret ikke igangsætte nye tilbud. Og som udgangspunkt stopper alle igangsatte tilbud også.

Men hvis borgeren og virksomheden er enige om det, kan virksomhedsrettede forløb, fx på virksomheder, hvor produktionen eller driften opretholdes, kunne videreføres og eventuelt forlænges efter gældende regler.

Find den nye spørgsmål/svar-side HER

Denne artikel er en del af temaet I fokus: coronakrisen

Mere fra Cabi

Cabi

http://www.cabiweb.dk/

Som nonprofit videnshus arbejder Cabi for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme: Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse Udsatte medarbejderes muligheder for at blive i d…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere