22.10.2014  |  Kommunikation

CSR Prisen 2014 - prisuddelingen i ord & billeder

Indhold fra partner Hvad er dette?

FSR - danske revisorer vil endnu engang gerne lykønske dette års vindere af CSR Prisen 2014. Se glimt fra prisoverrækkelsen, hvor H.K.H. Kronprinsessen deltog og hvor A.P. Møller Mærsk, Novozymes, SE og Færch Plast blev hyldet for deres rapportering.

FSR - danske revisorer vil endnu engang gerne lykønske dette års vindere af CSR Prisen 2014. Se videoen med glimt fra dagens prisoverrækkelse, hvor H.K.H. Kronprinsessen deltog for at uddele jubilæumsprisen og hovedprisen.

På podiet var Nils Smedegaard Andersen, Group CEO , A. P. Møller-Mærsk; Benny Loft, CFO, Novozymes; Ole Fruekilde, Koncerndirektør, SE og Lars Gade Hansen, CEO, Færch Plast for at modtage deres respektive priser. De blev hyldet af de mere end 300 deltagere, der var til stede i Børssalen til prisoverrækkelsen.

Vi vil også gerne sige tak til alle de virksomheder, der har bakket om op CSR Prisen 2014 og til de mange deltagere, som var med til CSR-konferencen og prisoverrækkelsen mandag den 6. oktober, 2014.

Læs mere her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere