09.10.2018  |  Kommunikation

CSR Prisen 2018: 6 virksomheder er nomineret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dommerpanelet har til CSR Prisen 2018 nomineret seks virksomheder, som særligt udmærker sig for deres rapportering om samfundsansvar: A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Grundfos, Novo Nordisk, Novozymes og Ørsted. CSR Prisen 2018 uddeles i morgen.

Med CSR Prisen 2018 sætter FSR - danske revisorer fokus på god praksis inden for rapportering om Corporate Social Responsibility (CSR) blandt Danmarks største virksomheder. Vi ønsker at hylde de danske virksomheder, der udmærker sig med en tillidsvækkende og relevant rapportering og et regnskab af høj kvalitet, der skaber transparens om virksomhedens samfundsansvar og værdiskabelse, og som kan være til inspiration for andre virksomheder.

Prisen har løbende udviklet sig, og i år er det 24. gang, at FSR - danske revisorer uddeler prisen. Dommerpanelet har blandt de 50 største danske virksomheder valgt at nominere seks virksomheder og du kan læse mere om virksomhedernes rapportering i publikationen nedenfor.  

Vi siger tillykke til de nominerede og glæder os til at H.K.H Kronprinsessen kårer vinderne i morgen den 10. oktober i forbindelse med CSR Konferencen 2018. Her sætter vi sammen med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen fokus på, hvordan Danmark bliver bedst til bæredygtig business i 2030.

Læs om de 6 nominerede virksomheder til CSR Prisen 2018 her

Læs om CSR Konferencen 2018 her

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere