12.06.2013  |  Kommunikation

Dansk organisation samarbejder med FN og Nordisk Ministerråd

Organisationen Stop Spild Af Mad går sammen med FN’s generalsekretær og Nordisk Ministerråd for at mindske madspild.

FN og Nordisk Ministerråd lancerer en annoncekonkurrence, der handler om at bekæmpe madspild. I den forbindelse går den danske organisation Stop Spild Af Mad sammen med de to parter i bekæmpelsen af madspild.

Læs også: Danmark kan spare millioner ved at mindske madspild

Konkurrencen finder sted i anledning af Verdensmiljødagen, der i 2013 har fokus på madspild, og henvender sig til grafiske designere, der opfordres til at udarbejde en annonce som skaber opmærksomhed om madspild.

Annoncekonkurrencen lanceres under FNs Miljøprograms kampagne Think.Eat.Save – Reduce your Foodprint. Førstepræmien er på 5000 Euro og bliver finansieret af Nordisk Ministerråd. Vinderannoncen vil blive vist i hele verden som led i Think.Eat.Save-kampagnen. Den bliver også trykt i aviser og udstillet på messer og ved diverse arrangementer i Europa.

Læs også: Mindre madspild ved påskebordet

Det er fjerde gang, at FN lancerer en designkonkurrence for både professionelle og amatører med henblik på at sætte fokus på globale spørgsmål. Konkurrencen afholdes i samarbejde med den danske NGO Stop Spild Af Mad.

Prisen bliver overrakt ved et arrangement 4. oktober på Rådhuspladsen i København.

Læs mere om konkurrencen her.

-KK

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere