Medlemsprofiler Se alle
Stop Spild Af Mad
Klima, miljø og energi

Food loss and waste is also a $1.2 trillion USD business opportunity
With one third of all food lost or wasted, representing 8% of global greenhouse gas emissions, it is currently one of the biggest global challenges and calls for immediate action.
Indhold fra partner
Samfund

Danmarks største sammenslutning mod madspild når op på 800 spisesteder
Sammenslutningen REFOOD mærket har snart været en forening i 1 år, mens selve certificeringen, som tydeliggør restaurations- og fødevarebranchens indsats mod madspild, fylder 3 år. Derfor indkaldes der nu til generalforsamling, den 15. maj.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

REFOOD mærket når 500 medlemmer og bliver en forening
På bare halvandet år har REFOOD mærket nået over 500 erhvervsmedlemmer, og tilslutningen til mærknings-ordningen for fødevare-, hotel- og restaurationsbranchen vokser støt over hele landet.
Indhold fra partner
Kommunikation

Madspildsaktivist blev Årets dansker
Selina Juul, der er stifter af bevægelsen Stop Spild af Mad, vandt Berlingskes pris Årets dansker 2014.
Samfund

6.000 børn kan få deres madrester med hjem
Den 29. oktober lander der 6.000 stk. Treatbox fordelt på 132 restauranter til arrangementet Smagens Time, der inviterer børn og unge ind til en 3-retters kulinarisk oplevelse.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Timm Vladimir melder sig ind i kampen mod madspild
Når REFOOD mærket den 1. juni stiftes som en forening, bliver det med deltagelse fra en sand madentusiast. Tv-vært og kok Timm Vladimir har stort fokus på bæredygtighed og madkundskab i sit eget koncept Timm Vladimirs Køkken.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Ny uddannelse i madspild
En ny uddannelse sætter madspild på dagsordenen og uddanner fagfolk og interesserede i at undgå madspild i gastronomi og storkøkkener.
Kommunikation

Danmarks største event mod madspild
Torsdag den 9. oktober finder Danmarks største event mod madspild sted på Rådhuspladsen i København. To ministre lægger vejen forbi.