Nordisk Ministerråd

Klima, miljø og energi

Vejen mod et grønnere Norden er udstukket

Fokus for det nordiske samarbejde flyttes i en mere grøn og bæredygtig retning i 2021. Det er en udvikling, som slås fast i Nordisk Ministerråds Vision2030. Handlingsplanen for de kommende fire år indebærer ud over den grønnere politik også, at der kommer større fokus end tidligere på samarbejdet med civilsamfundet.

Klima, miljø og energi

Nordiske ministre samarbejder om en grøn bolig- og byggebranche

Nordiske ministre har aftalt et fælles mål om at mindske CO2-udledningen for bolig-og byggebranchen. Ministrene ønsker, at brancherne skal samarbejde på tværs af landegrænser og skabe bæredygtige, innovative løsninger.

Klima, miljø og energi

Global interesse for bæredygtige nordiske byløsninger

Dagens urbanisering medfører bæredygtighedsudfordringer og de nordiske lande har længe været på forkant med at skabe bæredygtige byer. Denne viden skal nu eksporteres internationalt gennem program finansieret af Nordisk Ministerråd og Erhvervsstyrelsen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fransk minister: Norden er vores klimaforbillede

Den franske miljøminister, Segolène Royal, udpegede de nordiske lande som klimapionerer ved et arrangement i Paris i denne uge. Hendes danske kollega lover nordisk opbakning til COP21.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere