FN

Klima, miljø og energi

Danmark får verdenspris for økologipolitik

Dansk økologipolitik tildeles FN’s Future Policy Award i sølv. Prisen hylder politik, der sikrer en bæredygtig fødevare- og landbrugsproduktion – knyttet til FN’s verdensmål.

Klima, miljø og energi

Ny rapport: Danske virksomheder bør sætte ind over for fødevarespild

Virksomheder, der kan sænke madspild, kan hente store økonomiske gevinster, vurderer Boston Consulting Group.

Samfund

1000 unge skal finde løsninger til FN’s Verdensmål

I slutningen af maj stikker 1000 unge fra hele verden hovederne sammen i et forsøg på at udvikle løsninger til FN’s Verdensmål. Det hele foregår på UNLEASH-konference i Singapore, hvor også fem grønne ildsjæle fra Danmark skal deltage.

Menneskerettigheder

Virksomheder: Støt op om menneskerettighedsforkæmpere!

Den danske regering og mange virksomheder støtter aktivt op om FN’s Verdensmål. Men, selvom mange virksomheder allerede arbejder med FN’s Vejledende Principper for menneskerettigheder og erhverv, halter det stadig med at inkorporere menneskerettigheder i deres bidrag til 2030 Agendaen. Nye tiltag fra FN viser at der derfor er særligt brug for at virksomheder anerkender den vigtige rolle, som menneskerettighedsforkæmpere spiller for at fremme fred, stabilitet og bæredygtig udvikling.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere