25.04.2023  |  Klima, miljø og energi

Solenergi: en investering i fremtiden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vedvarende energi er en essentiel løsning for både klima- og energikrisen. Ved at investere i solenergi kan virksomheder gøre en forskel mange år frem i tiden.

Det er efterhånden intet nyt at klimaet kalder på handling. Det blev fx endnu en gang tydeliggjort ved udgivelsen af den seneste klimarapport fra FN's Klimaråd

Vedvarende energi er essentielt for at imødekomme klimamålene, og er desuden en mulighed, hvorpå virksomhederne kan bidrage til klimaindsatsen. 

Let og effektiv løsning

Solenergi er ikke blot den billigste energiløsning, men er også den hurtigste at implementere. Derfor er det den mest oplagte løsning for langt de fleste virksomheder, når de ønsker at nedbringe deres CO2-udslip, da det samtidig kan føre til store økonomiske besparelser. 

Et solcelleanlæg har desuden en levetid på 40-50 år, og er derfor en investering, der giver både økonomiske og CO2-besparelser mange år frem i tiden. Hvis en virksomhed vælger at investere i solenergi, vil besparelserne desuden sikre, at anlægget betaler sig selv inden for få år.

Læs mere om investering i solceller.

Handling i energikrisen

Ved at producere en andel af deres egen energiforbrug, kan virksomheden bidrage positivt til energikrisen. De vil både selv opnå betydelige besparelser, og samtidig sælge overskydende energi til det fælles elnet. Således kan energien fra solcelleanlægget bidrage til samfundets grønne omstilling og nedsætte elpriserne.

På den måde er solceller en investering i både virksomhedens og samfundets fremtid.

Bliv klogere på jeres virksomheds muligheder for at investere i solenergi.

Mere fra NRGreen ApS

NRGreen ApS

https://nrgreen.dk/

De danske virksomheder har stort potientiale til at gøre en forskel, når det kommer til at forbedre klimaet. Det potientiale hjælper NRGreen dem med at leve op til.  NRGreen tilbyder virksomheder helhedsløsninger inden for solenergi, der giver målbare og bæredygtige resultater.  Læs mere om solenergi på vores hjemmeside og se f…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere